Breaking News

WILD ASS – Varm och torr i gumpen

Wild Ass – Varm och torr i gumpen En produkt som kanske först och främst finns till för att jag ska kunna sitta länge och det utan att få träsmak. Själv stannar jag minst en gång i timmen och sträcker på mig och då är det här med träsmak inget direkt problem. Men det finns en annan stor fördel med dessa luftkuddar. Luftcirkulationen runt gumpen/baken ökar rejält och det innebär att jag varken blir svettig eller kall beroende av väderleken. Den funkar även perfekt då det regnar och gumpen ofta hamnar i en vattenpöl på sadeln. Jag blir inte längre kall utan håller mig varm. Dessutom gör den så att membranet i baken på MC-stället funkar som det ska eftersom det inte trycks ihop helt. Det innebär att jag även håller mig torr i gumpen. Min erfarenhet efter ett par tusen mil med kudden är som sagt först och främst den behagliga ventileringen för gumpen. Det där med träsmak vet jag fortsatt inte så mycket om då jag fortsätter stanna varje timme för en kortare bensträckare även om dagsturen är på 100 mil.

Bra att veta!
Wild Ass finns i olika storlekar och även med eller utan gel. Vi säljer i första hand den enklare modellen med enbart luft då den ger just den ventilering som jag vill komma åt. Viktigt att justera in luftmängden så att det passar just din sadel och gump. Det görs lätt samtidigt när jag sitter på MCn. Jag blåser upp luftkudden genom ventilen och skruvar åt ventilen. När jag väl sitter på kudden öppnar jag ventilen och låter luft sippra ut. Jag låter luften sippra ut tills jag känner originalsadeln genom kudden och någonstans där hittar jag det perfekta för mig. Det gäller att prova sig fram. Blir det fel är det bara att blåsa upp den igen och ta det från början.

Pris och beställning

Wild Ass Smart Lite (40x37cm) 1395:- (Adventure/Touring/Custom MC med bredare dyna)
Wild Ass Sport Lite (31x32cm) 1395:- (Adventure/Touring MC med smalare dyna)
Wild Ass Pillion Lite (22x30cm) 1395:- (passar små bönpallar typ custom)

Frakt
Tillkommer frakt med 95:- inom Sverige!

Betalning Faktureras inom Sverige (30 dagar)!

Moms Alla priser inklusive moms!

Övrigt Beställningsvara (1-4 veckor beroende på lager – Normalt har vi dessa artiklar i lager).

Begränsat kvarvarande lager!

Beställ HÄR!

Frågor eller andra funderingar
Kontakta Hans Rönnegård på e-postadressen e-post mobiltelefon 072 – 2046200

Försäljare
Ronnegard Adventure AB / mctouring.se med adress: Tallbacksvägen 19 78530 Gagnef / Orgnr: 556998 – 3421

Intressanta länkar

Artikel om användningen av Wild Ass / mctouring.se

Wild Ass egen video runt produkten (Engelska)!

Check Also

Varm mat på turen

mctouring.se Nu har vi åter våra enkla luncher till försäljning som kan värmas utan kök, …