Breaking News

HIT AIR – Airbagväst

Skyddad dig med en airbag också på motorcykel! Airbagvästar för motorcyklister har funnits under många år men har ett  inte allt för brett användande idag. Ett undantag är inom roadracing där airbagvästar slagit genom stort och skapar nya förutsättningar och ett bättre skydd för roadracingförare. Hit Air har funnit på marknaden en längre tid och har en utformning som ger skydd åt nacke, bröst, revben, rygg och svanskota. Med ett sådant skydd ökas möjligheten att gå oskadad eller lindrigare skadad om en olycka skulle inträffa. En airbagväst är ingen garanti och ersätter inte andra skydd men blir tillsammans med skyddsställ och ryggskydd, alternativt skyddsjacka, ett riktigt bra komplement. Utformningen av västen är också gjord så att MC-ställets funktioner fortsatt fungerar och inte blockerar möjligheten för eventuella membran att andas. Modellen är luftigt utformad så att den inte åker av på grund av att det blir för varmt.

Du kan läsa mer om Hit Air i denna folder!

Bra att veta!
I normalskick så bär du västen som vilken annan yttre väst som helst och den fås både i gult och reflekterande material men även i svart, rött, blått, vitt och brunt. Västen är kopplad till motorcykeln med hjälp av en wire men för att västen ska lösas ut krävs ett ryck på minst 30-35 kilo. Risken är alltså mycket liten att den skulle lösas ut av misstag. Om den ändå skulle lösa ut av misstag så är det bara att packa om den igen och byta luftflaska.

Passa på!
Vi rabatterar alla köp av en Hit Air Airbagväst med att skicka med en extra refill CO2 luftflaska/patron (värde 285:-) samt att leveransen sker fraktfritt inom Sverige.

MLV Svart, (Röd, Vit, Blå, Brun) 5700:-
MLV-YC Gul 6700:-
MLV-RC Svart reflekterande 6700:-

Storlekar: S=S XS-S, M=M-L, L=XL-3XL

VHR – Slimmad modell  6500:-

Storlekar: S, M, L, XL

Extra luftflaska CO2 patron 285:-

Bröstplatta till MLV 595:-

Alla priser inklusive moms!

Fraktfritt inom Sverige!
Faktureras inom Sverige (30 dagar, fakturan kommer med försändelsen!)
Beställningsvara (1-3 veckor beroende på lager)!

Beställning kan göras här!

 

Support och instruktioner

Manual för Hit Air ! (Engelsk)

Instruktion för hur du laddar om en Hit Air! (Engelsk)

Montera Wire till motorcykeln! (Engelsk)

Övriga frågor vänd er till: mctouring.se (Ronnegard Adventure AB)
Hans Rönnegård E-post: hans@mctouring.se Mobil: 072-2046200

Tyvärr har vi varit tvungna att stänga av kommentarsfältet här på sidan på grund av SPAM och försök att sända virus, men det går bra att kommentera på vår Facebooksida!

 

Check Also

Varm mat på turen

mctouring.se Nu har vi åter våra enkla luncher till försäljning som kan värmas utan kök, …