Breaking News

Ljoshaugen Hyttegrend, Dombås

När jag kommer till Dombås på min MC tur ja då har jag ett favorit ställe som jag nyttjat allt sedan 1970-talet. Första gången jag var här så var det tillsammans med mina föräldrar som introducerade mig till Norge för första gången, något jag måste tacka dem för mångfallt. Ljoshaugen Hyttegrend drivs av Kirsten och Gunnar-Arne Lövlund och ligger högt över själva samhället med en fantastisk utsikt ner över dalen mot Lesja (och vägen mot Åndalsnes). Det finns allt från enkla traditionella hytte med kokplatta och fyra kojsängar till större med flera rum och även ett par med dusch och toalett i hytte. För övriga hytte är det dusch och toalett i servicebyggnad i källaren till familjehuset. Det är ett enkelt men familjärt och prisvärt boende som jag gärna återkommer till varje år eftersom Dombås och ligger bra till för den fortsatta turen ner mot det norska fjord- och fjällandskapet. Det är ca 500 meter ner till centrum i Dombås och där finns tillgång till caféer, restauranger och mer typiska turistfällor. Så har du turen förbi Dombås så kan jag varmt rekommendera ett boende på Ljoshaugen Hyttegrend. Läs mer på: http://www.ljoshaugen.no


Visa större karta

Check Also

Video mctouring.se

Vi har nu sålt de sista av våra VIDEO filmer (DVD filmer) så nu finns …

Lämna ett svar