Breaking News

Höst- och snart vintersäsong!

Ja nu är det höst och den första snön har fallit här i Gagnef och gjort marken vit och ljus, känns skönt när vi nu närmar oss november mörkret. Tyvärr har besvären med hackare på sidan fortsatt att göra livet surt men det har nu lugnat ner sig de sista månaderna. Tyvärr har det inneburit att jag inte heller haft något riktigt engagemang att jobba vidare med den men nu hoppas jag att jag kan vara på gång igen. Det är väl också på det viset att sommarsäsongen bjudit på många mil MC och även så flera resor och då finns ju inte heller tiden att skriva så mycket, men så ska det kanske också vara 🙂

Nu drar det dock ihop sig till nästa säsong med vinter och snö och då bjuds ändå lite mer tid mellan körningarna. Jag tänker fortsätta att utforska marknaden och både testa och tipsa om bra och nyttiga grejer för MC-touring så håll utkik här så kommer det säkert både det ena och det andra vad det lider.

SMC Travel kommer att presentera årets resor i oktobernumret av MC Folket och jag kommer även här att presentera de resor som mctouring.se är delaktig i. Som det ser ut just nu är det Norges Tak och Nordkapp med Nordkalotten men det är troligen också någon mer resa på gång. De omnämda resorna är planerade till juli 2013. Är du intresserad så håll utkik i MC Folket eller på SMC Travel.

Helgen 5-7 oktober var det också säsongsavslut för barmarksäsongen och start av vintersäsongen i form av Ruskträffen i Eskilstuna. Det var mellan 200-300 MC knuttar som möttes upp där till en träff med mycket sol men lite ”rusk” 🙂 Lite bilder därifrån finns att beskåda på vår Facebooksida! Där fick jag även inleda tältsäsongen med en av de första riktiga frostnätterna -3 grader, jag sover så skönt då 🙂

Har du något att berätta, t.ex en skön reseberättelse eller ett bra tips, återkom till mig så lägger jag med glädje ut den här på mctouring.se!

Check Also

MC Mässan 2024

Äntligen var det så dags för den stora nationella MC Mässan att gå av stapeln …

Lämna ett svar