Breaking News

Heater Meals – Varm mat utan kök

Heater Meals är det perfekta alternativet att ha med på resan när det inte finns tillgång till något annat lämpligt sätt att få lunch eller middag. Själv har jag nyttjat det både ute i vildmarken vid den där fina sjön eller när färjan var försenad och vi fick vänta 5 timmar!!! Tyvärr fanns det bara en enkel glasskiosk på hela ön, då är det perfekt att ha en ”nöd-lunch” att ta till utan att jag behöver plocka med mig både kök, kastrull och bränsle. Jag brukar alltid ha en till två rätter från Heater Meals i min packning utifall att eller när det passar perfekt vid den där fina sjön långt ute i skogen 🙂

P1040276_RMaten som serveras är helkonserverad utan tillsatser och innehåller även all vätska, alltså det ska inte tillföras något. Det är riktigt stora kött, potatis, pasta och kycklingbitar i portionerna och med rejält tuggmotstånd, så det är ingen ”soppa” som serveras. Det är 300 gram i varje portion så det är ingen brakmiddag men det där lilla extra som ändå hjälper att mätta magen och ge lite extra frist till nästa matintag. Varje påse har en märkt hållbarhet på ca 3 år men det är helkonserv så hållbarheten är nog betydligt längre.

Heater Meals erbjuder ett antal olika smaker men eftersom Sverige är en liten marknad så kan det vara ett begränsat utbud över tid. Aktuella smaker anges nedan men förändras vart efter det tillkommer eller försvinner någon smak.

Priset är 75:- (inklusive moms) tillkommer frakt

Det kan vara viss leveranstid för vissa produkter, 1-3 veckor, men det meddelas i så fall direkt vid beställning och innan något skickas!

Aktuella smaker:

Kyckling med ris och curry 300g – 75:-
P1040278_R

 

 

 

 

Ravioli med tomatsås 300g – 75:-
P1040277_R

 

 

 

 

Beställ dina Heater Meals här!

Se mctouring.se’s test av Heater Meals här!

Check Also

RESOR 2023 mctouring.se

Reseprogram 2023! Följ med på en härlig upplevelse med MC-touring i fokus. Vi kör resor …

Lämna ett svar