Breaking News

Resor 2021 – Nya härliga MC-touringresor

Reseprogram 2021! Följ med på en härlig upplevelse med MC-touring i fokus. Vi kör resor på asfalt, grus och snö allt efter tycke och smak och vi bor i tält, stuga, vandrarhem och hotell allt efter behov och typ av resa. Men först och främst väljer vi vägar och platser som har lite extra att ge och att bjuda på.

Resor för dig som vill uppleva underbara hojvägar och sköna platser i härlig gemenskap med likasinnade. Vi väljer så ofta vi kan de vägar som ligger lite vid sidan av men som också passar bäst för MC-touring. Vi färdas i lugn takt och kör aldrig längre än 50-80 minuter innan vi tar en paus, kort eller lång beroende på var på dagsagendan vi befinner oss.

MC-touring när den är som bäst 🙂

LÄS mer och BOKA här! RESOR 2021 / Ronnegard Adventure AB / mctouring.se

Och oavsett om du väljer att resa med oss, någon annan eller helt på egen hand så hoppas vi att vi ses efter vägarna 2021 på härlig MC-touring!

Så länge resan pågår är målet nått – MC-touring när den är som bäst!

Gun och Hans Rönnegård med guider 🙂

Ps. På grund av den rådande pandemin så finns det osäkra faktorer som kan påverka resorna och dess upplägg. Vi beskriver detta närmare i informationen för respektive resa. Tills vidare får vi ta hand om oss och våra närmaste och hålla tummarna för att allt snart blir bättre igen och vi kan resa utan restriktioner. Sköt om er så syns vi förhoppningsvis till säsongen 2021!

Länk till vår resesida!
Länk till vår Facebooksida!

Bilder från förra årets resor, MC-touringåret 2020!

Frågor eller funderingar kontakta oss!

Check Also

MC Mässan 2024

Äntligen var det så dags för den stora nationella MC Mässan att gå av stapeln …