Rekommenderat i webbshoppen!

Hit Air Airbagväst

Skyddad dig med en airbag också på motorcykel! Airbagvästar för motorcyklister har funnits under många år men har ett  inte allt för brett användande idag. Ett undantag är inom roadracing där airbagvästar slagit genom stort och skapar nya förutsättningar och ett bättre skydd för roadracingförare. Hit Air har funnit på marknaden en längre tid och har en utformning som ger skydd åt nacke, bröst, revben, rygg och svanskota. Med ett sådant skydd ökas möjligheten att gå oskadad eller lindrigare skadad om en olycka skulle inträffa. En airbagväst är ingen garanti och ersätter inte andra skydd men blir tillsammans med skyddsställ och ryggskydd, alternativt skyddsjacka, ett riktigt bra komplement. Utformningen av västen är också gjord så att MC-ställets funktioner fortsatt fungerar och inte blockerar möjligheten för eventuella membran att andas. Modellen är luftigt utformad så att den inte åker av på grund av att det blir för varmt.

Du kan läsa mer om Hit Air i denna folder!

Bra att veta!
I normalskick så bär du västen som vilken annan yttre väst som helst och den fås både i gult och reflekterande material men även i svart, rött, blått, vitt och brunt. Västen är kopplad till motorcykeln med hjälp av en wire men för att västen ska lösas ut krävs ett ryck på minst 30-35 kilo. Risken är alltså mycket liten att den skulle lösas ut av misstag. Om den ändå skulle lösa ut av misstag så är det bara att packa om den igen och byta luftflaska.

Passa på!
Fram till och med den 11 februari 2018 lämnar vi MC-mässarabatt på köp av någon av modellerna MLV och VHR. Rabatten är 400:- plus en extra refill CO2 luftflaska (värde 265:-). Total rabatt 665:-. Rabatten kan inte kombineras med eventuella andra rabatter.

MLV Svart, Röd, Vit, Blå, Brun 5300:-
MLV-YC Gul 6350:-
MLV-RC Svart reflekterande 6350:-

Storlekar: S=S XS-S, M=M-L, L=XL-3XL

VHR – Slimmad modell  6350:-

Storlekar: S, M, L, XL

Extra luftflaska CO2 patron 265:-

Bröstplatta till MLV 530:-

Alla priser inklusive moms!

Fraktfritt inom Sverige!
Faktureras inom Sverige (30 dagar, fakturan kommer med försändelsen!)
Beställningsvara (1-3 veckor beroende på lager)!

Beställning kan göras här!

Tyvärr har vi varit tvungna att stänga av kommentarsfältet här på sidan på grund av SPAM och försök att sända virus, men det går bra att kommentera på vår Facebooksida!

 

Stängt för kommentarer