THERMOTIC – Comfort Seat – Varm om gumpen

Att hålla sig torr och varm i baken är A och O om kroppen ska behålla värmen och jag ska slippa frysa på turen. Om jag nu inte har värme i sadeln så löser jag det på ett annat sätt. Jag har en ”sittvärmare” som är tillskuren så att den passar gumpen och även går ner en bit längs låren. Jag sätter på mig den här ”sittvärmaren” innan jag tar på mig byxorna till MC-stället och nu kan jag sitta direkt på is om jag så vill. Skulle jag till trots även bli våt så är jag fortfarande varm i gumpen då materialet värmer även i vått tillstånd, ja det kan till och med kännas varmare i vått tillstånd. Personligen använder jag detta skydd nästan jämt när det regnar, året om, om det inte är riktigt varmt. Självklart används den också kyliga höst- och vårdagar och hela vintern. Enkel att ta på och med stor effekt på varmhållningen. Det har varit lite svårt att hitta leverantörer på den här typen av produkter men nu har jag åter hittat en i form av Thermotic i Piteå. Thermotic säljer även andra riktig bra produkter som kan hjälpa mig att hålla värmen, något som jag nyttjar flitigt vid MC-touring vintertid.

Materialet är ett ”självvärmande” material kombinerat med ett yttertyg av Polyester och det är sytt så att det till viss del är genomsläppligt vilket gör att det även har en viss ”andas” funktion.
Läs mer om materialet här!

Bra att veta!
Jag testade denna produkt nu i vintras när jag badade bastu. Efter mitt bastubad så satte jag på mig endast en Comfort Seat och gick sedan ut och satte mig i en isig trädgårdsstol. Efter tio minuter fick jag lov att gå in men det var för att jag började frysa om andra delar vitala delar 😉

Thermotic Sittvärmare M/L / 375:-
Thermotic Sittvärmare XL/XXL / 475:-
Alla priser inklusive moms!

Storleken M/L (45-90kg) passar de allra flesta. Över 90 kg rekommenderas storleken XL/XXL.
Finns i färgen svart

Tillkommer frakt på 65:- inom Sverige!
Faktureras inom Sverige (30 dagar, fakturan kommer med försändelsen!)
Beställningsvara (1-4 veckor beroende på lager)!

Begränsat kvarvarande lager!

Beställning kan göras här!

Besök leverantören Thermotic’s hemsida!

Tyvärr har vi varit tvungna att stänga av kommentarsfältet här på sidan på grund av SPAM och försök att sända virus, men det går bra att kommentera på vår Facebooksida!

Check Also

Varm mat på turen

mctouring.se Nu har vi åter våra enkla luncher till försäljning som kan värmas utan kök, …